Utrechts Gezondheidsprofiel 2018

Op weg naar het Utrechts Gezondheidsprofiel 2018
Utrecht bouwt aan een gezonde toekomst. De gemeente presenteert 19 februari 2018 het nieuwe Utrechts gezondheidsprofiel waarin de belangrijkste ontwikkelingen over gezondheid in de stad staan en over factoren die daarop van invloed zijn.

Door voortdurend onderzoek hebben we goed inzicht in de gezondheidssituatie van de Utrechters. Deze gegevens vind je terug op deze website. Iedere vier jaar bundelen we de informatie uit deze Volksgezondheidsmonitor Utrecht en stellen we het Utrechts gezondheidsprofiel op. Dat delen we met de stad.

In aanloop naar 19 februari 2018 leest en ziet u op deze pagina hoe het Utrechts Gezondheidsprofiel tot stand komt. Nieuwsgierig naar hoe de stad naar dit moment toewerkt?  Bekijk dan hieronder de animatiefilm.Inzichten worden op dit moment geduid in de stad
In gesprekken met inwoners, professionals en kennisinstellingen toetsen onderzoekers momenteel of de gegevens die zij verzamelen ook aansluiten bij hun ervaringen in de stad. Zo ontstaat een breed beeld over wat er speelt en wat Utrechters belangrijk vinden als het gaat over gezondheid. Het werkt ook verbindend om kennis en inzichten met elkaar uit te wisselen.
Nieuwsgierig naar hoe deze gesprekken verlopen? Lees dan hier een kort verhaal met een netwerk van bewoners en professionals in Hooggraven.

Bekijk ook eens het Utrechts Gezondheidsprofiel uit 2014.

Kan deze website beter?